Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Качествени ли са климатици GREE: мнение на експерти

05.01.2023

Когато става въпрос за климатици, една от най-популярните марки, които изниква в съзнанието на повечето потребители, е именно GREE. Като един от лидерите на пазара, GREE предлага богато разнообразие от видове климатици, които са подходящи за всеки джоб.

Изборът на климатик е изключително важен за комфорта, безопасността, а и разходите в едно домакинство. Поради тези причини е съвсем естествено тези от вас, които планират покупка на нов климатик да се двоумят относно правилния избор на марка.

В тази статия ще разгледаме в повече детайл GREE като един от популярните производители на климатици и ще отговорим на въпроса качествени ли са климатиците GREE.

GREE: най-големият производител на климатична техника в света

GREE е марка, посветена изцяло на създаването на иновативни, новаторски продукти и широка гама от решения за климатизация. С над 300 милиона потребители по света, всяка трета климатична система, произведена в света, е произведена от GREE.

Опитът на бранда започва още през 1991 г., когато производителят започва своята мисия, а именно да направи света по-приятно място за живеене чрез охлаждащи и отоплителни климатични системи. Базирана в Жухай, Китай, компанията е най-голямата в света за специализирани климатици, интегрираща научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване.

Именно GREE разработва едни от най-модерните търговски и жилищни климатици в света, което помага на компанията да се позиционира като световен лидер в производството на климатици. Днес, GREE разполага с 3 изследователски института, 9 центъра за разработка на продукти, над 300 лаборатории и 5000 инженери. Освен това, производителят предлага широка гама от климатични решения. Наред с климатици, GREE предлага и въздухочистители, термопомпи и изсушители.

Най-голям акцент GREE поставя на инверторните климатици с моно-сплит системи. Някои от популярните предложения включват инверторна моно-сплит система за стенен монтаж, конзола inverter, както и климатизатор инвертор - колонен тип.

Но за да можем да вникнем в детайл в това, което отличава марката от други е редно да се запознаем с всички нейни предимства.

Предимства на климатици GREE

Климатиците на GREE се отличават с отлично качество, мултифункционалност и издръжливост. В тази секция ще вникнем по-надълбоко в плюсовете на климатиците GREE.

Добро съотношение цена-качество

Покупката на климатик често се асоциира с по-стабилна инвестиция, за която повечето семейства пестят предварително. Но истината е, че с GREE можете да се насладите както на съвършено качество, така и на достъпни цени.

Първоначалната цена за GREE климатик е сравнително по-ниска от тази за друг вид климатик. Разбира се, ценовата гама на производителя е разнообразна, като съществуват предложения за всеки бюджет.

Освен достъпните цени, GREE климатиците се отличават с ниска консумация на енергия. В дългосрочен план, това драстично намалява месечните разходи на едно домакинство или офис. Особено през зимните месеци, ниският разход на енергия е предимство, за което повечето семейства мечтаят.

Солиден опит

Фактът, че GREE климатиците са на пазара от 1991 също трябва да се отбележи като важно предимство. Производителят разполага с повече от 30 години опит, което несъмнено го поставя на няколко стъпки пред други конкуренти.

Този богат опит позволява на компанията да експериментира с различни решения през годините и да натрупва ценна информация относно ефективността на отделните видове климатици, предпочитанията на различните аудитории и други. По този начин, днес предложенията на GREE са едни от най-съвършените, тъй като са преминали през редица подобрения през годините.

Голяма продуктова гама и разнообразие

Друго отличително предимство на бранда GREE е широкото разнообразие от климатични решения и богатото разнообразие от продукти. За да задоволи нуждите на различните видове потребители, производителят непрестанно разработва нови системи, които да задоволят очакванията на клиентите в различни точки на света.

Разнообразната продуктова гама на GREE прави бранда подходящ избор за всеки дом и всеки офис, независимо от изискванията или от бюджета за климатик. Към момента, някои от по-популярните предложения от продуктовата гама на производителя включват:

  • FAIRY
  • FAIRY II
  • G-Tech
  • GEH
  • I-Shine
  • PULAR
  • SOYAL II
  • SOYAL
  • T-Fresh
  • И други

Иновативни решения и технологии

По-горе споменахме, че GREE инвестира непрестанно в институти за изследователска дейност, в наемането на най-добрите инженери и в дейности, свързани с развитието на продуктовата гама. Това позволява на бранда да предоставя иновативни решения и да работи с някои от най-модерните технологии за създаването на висококачествени климатици.

Част от отговорността на компанията е да се съобразява със заобикалящия свят. А това означава, че използването на иновации, за проектирането на по-екологични климатици е почти задължително. Всяка година фирмата заделя 3% от бюджета си за научноизследователска и развойна дейност. Като резултат, пионерът в индустрията за климатизация вече предлага редица екологични решения.

Изберете правилния GREE климатик

Ако трябва накратко да отговорим на въпроса качествени ли са климатици GREE, то несъмнено отговорът ни би бил “да”. Съществуват много мнения за климатици GREE, като преобладават позитивните отзиви.

Ако планирате покупка на климатик и искате да научите повече за възможностите, които GREE предлагат, свържете се с нас и ни позволете да помогнем. Работейки с отдаден екип от професионалисти, ние сме на разположение да ви посъветваме, да отговорим на всички Ваши въпроси и да Ви насочим в правилната посока.

Разгледайте също:

Как да използваме климатика през зимата

Как да изберем климатик

Как да използваме климатика през лятото

Каква е разликата между инверторен и хиперинверторен климатик

Как климатикът работи най-икономично