Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Вентилационни Системи

Монтаж на вентилационни системи Варна

Същност на вентилационните системи

Вентилационната система има една основна роля - да осигури чистота и подвижност на въздуха в дадена среда, като спазва предварително зададени граници. Вентилационната инсталация е съвкупност от различни елементи, които допринасят за благоприятна, безопасна и здравословна среда. Ние предлагаме качествени и надеждни вентилационни системи във Варна, които са сигурно решение за редица индустриални и търговски помещения. 

Можете да се възползвате от достъпни цени за вентилационни системи, които са подходящи за помещения като:

 • Търговски обекти
 • СПА центрове
 • Подземни гаражи
 • Заведения
 • Хотели
 • Складове
 • Промишлено строителство
 • Промишлени предприятия
 • Медицински заведения
 • И много други

Независимо от това дали се нуждаете от вентилационни системи за заведение или друг вие помещение от гореизброените, необходимостта от подобна инсталация е факт. Нека разгледаме с какво е потребна тази ОВК инсталация и защо е необходима.

Видове вентилационни системи

Не всички вентилационни системи са еднакви. Съществуват различни видове, които са подходящи за различни предназначение. В зависимост от потребностите, вентилационните системи се разделят в следните видове:

 • Местни и общо-обменни
 • Канални и безканални
 • С естествени или с изкуствено задвижване на въздуха
 • Смукателни и нагнетателни

Защо са необходими вентилационни системи? 

При професионално изграждане на вентилационна система, то праховите частици, вредните газове и дима в залите са успешно филтрирани. Всяко помещение, което се вентилира, се нуждае от вентилационна система. По този начин, пресен въздух с правилен дебит се подава, което прави средата по-благоприятна за нейните обитатели. Това позволява и да се ограничат потенциалните натрупвания на вредни вещества във въздуха. 

Вентилационните системи са ключови за организацията на въздухообмена. Те се грижат за това зададеното състояние на въздушната среда да е поддържано спрямо подадените критерии, за да отговаря на определени хигиенни и строителни норми. Те са необходими и защото позволяват и стимулират смесването на въздуха на големи площи и разстояния. Това е изключително важно за търговски и промишлени обекти. Благодарение на ефективна вентилационна система, въздухът може да премине през обработка и пречистване преди да се придвижи към друго място в обекта. Съществуват различни видове обработка, като затопляне, охлаждане, филтриране, овлажняване, и изсушаване. Правилната обработка ще зависи от потребностите не обитателите и вида помещение. 

За да бъде безопасна и комфортна една работа среда е необходимо да се осигури правилен микроклимат в работното помещение. Това означава правилно поддържане на ниво на шум, температура, чистота на въздуха, влажност и други фактори. Именно затова, вентилационните системи са сред най-важните елементи в една работна среда. Те осигуряват правилните условия за работа и здравословен живот. 

Изграждане на вентилационни системи 

Това дали ще бъдат правилно проектирани и изградени въздухоразпределителната мрежа и въздухоразпределящите устройства ще определи ефективността на вентилационната система. Ние работим с квалифицирани и опитни специалисти, които ще се погрижат за безупречното изграждане на вентилационна система за Вашето работно помещение. Ние сме на разположение да помогнем през всеки етап. Можете да разчитате на нашите професионалисти за:

 1. Професионален оглед на обекта
 2. Оценяване специфичните нужди 
 3. Препоръки за правилен избор 
 4. Изготвяне и представяне на оферта
 5. Осигуряване на нужните съоръжения, материали и ресурси
 6. Изграждане на вентилационна система 
 7. Провеждане на тестове с цел проверка
 8. Издаване на финализирания проект
 9. Гаранционна поддръжка 

Свържете се с нас още сега и получете отговори на всички Ваши въпроси, както и допълнителна информация относно нашите вентилационни системи във Варна.

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!