Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

ОВК Инженеринг във Варна и региона

отопление вентилация и климатизация на индустриални обекти

ОВК инженеринг от Феникс Клима

"Феникс Клима" предлага цялостен инженеринг в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията на жилищни, административни, обществено-обслужващи сгради и производствени предприятия. Ние изграждаме всякакви типове отоплителни системи, включително газови системи, изготвяме проекти за централна климатизация, отопление и вентилация на индустриални обекти и жилищни сгради. Нашите експерти и ОВК инженери се грижат за всичко - от идеята, през изготвянето на проекта, до неговата реализация и въвеждането му в експлоатация. Ние също така можем да се погрижим за правилната поддръжка и редовното сервизиране на вече изградените инсталации. В наше лице, Вие ще намерите лоялен и коректен партньор за реализирането на Вашите ОВК проекти.

Какво е ОВК инженеринг

ОВК инженерингът представлява проектиране на цялостни топлинни, вентилационни и климатични решения за сгради. Той е част от инвестиционното проектиране на даден обект, като целта е постигане на балансиран климат в помещенията и оптимизиране на използваната за целта енергия. Проектантът ОВК изготвя цялостни решения за административни и жилищни сгради с цел да постигне максимална енергийна ефективност в обекта. Тук от важно значение са правилният подбор на ОВК инсталации, доброто им разположение и действие.

Нашите експерти и инженери ще се погрижат за всичко - от идеята, през изготвянето на проекта, неговата реализация и въвеждането му в експлатация до поддръжката и сервизирането на инсталациите. В наше лице, Вие ще намерите лоялен и коректен партньор за реализирането на Вашите проекти.

На какво могат да разчитат нашите клиенти

Ние сме специалисти в проектирането, изграждането и обслужването на отоплителни, вентилационни, климатични и соларни системи. Доверявайки се на екипа на "Феникс Клима", Вие може да разчитате на:

  • Индивидуален подход към всеки клиент;
  • Иновативни технически решения;
  • Цялостен ОВК инженеринг - проучване, проектиране, изграждане, сервизно обслужване и поддръжка;
  • Бърза доставка на ОВК техника;
  • Качествен реинженеринг на съществуващи ОВК инсталации;
  • Експертна диагностика и консултация;
  • Професионална поддръжка и сервиз.

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!