Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

ОВК Инженеринг във Варна и региона

отопление вентилация и климатизация на индустриални обекти

ОВК инженеринг от Феникс Клима

"Феникс Клима" предлага цялостен инженеринг в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията на жилищни, административни, обществено-обслужващи сгради и производствени предприятия. Ние изграждаме всякакви типове отоплителни системи, включително газови системи, изготвяме проекти за централна климатизация, отопление и вентилация на индустриални обекти и жилищни сгради. Нашите експерти и ОВК инженери се грижат за всичко - от идеята, през изготвянето на проекта, до неговата реализация и въвеждането му в експлоатация. Ние също така можем да се погрижим за правилната поддръжка и редовното сервизиране на вече изградените инсталации. В наше лице, Вие ще намерите лоялен и коректен партньор за реализирането на Вашите ОВК проекти.

Какво е ОВК инженеринг

ОВК инженерингът представлява проектиране на цялостни топлинни, вентилационни и климатични решения за сгради. Той е част от инвестиционното проектиране на даден обект, като целта е постигане на балансиран климат в помещенията и оптимизиране на използваната за целта енергия. Проектантът ОВК изготвя цялостни решения за административни и жилищни сгради с цел да постигне максимална енергийна ефективност в обекта. Тук от важно значение са правилният подбор на ОВК инсталации, доброто им разположение и действие.

Нашите експерти и инженери ще се погрижат за всичко - от идеята, през изготвянето на проекта, неговата реализация и въвеждането му в експлатация до поддръжката и сервизирането на инсталациите. В наше лице, Вие ще намерите лоялен и коректен партньор за реализирането на Вашите проекти.

На какво могат да разчитат нашите клиенти

Ние сме специалисти в проектирането, изграждането и обслужването на отоплителни, вентилационни, климатични и соларни системи. Доверявайки се на екипа на "Феникс Клима", Вие може да разчитате на:

  • Индивидуален подход към всеки клиент;
  • Иновативни технически решения;
  • Цялостен ОВК инженеринг - проучване, проектиране, изграждане, сервизно обслужване и поддръжка;
  • Бърза доставка на ОВК техника;
  • Качествен реинженеринг на съществуващи ОВК инсталации;
  • Експертна диагностика и консултация;
  • Професионална поддръжка и сервиз.