Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Безплатен оглед и консултация за климатици във Варна

Консултация за покупка на климатик

Безплатни консултации и огледи на място от Феникс Клима

"Феникс Клима" предлага на своите клиенти безплатен оглед, консултация и изготвяне на оферта за доставка и монтаж на климатична техника. Ние ще ви посетим в удобно за Вас време (включително събота и неделя), без това да Ви ангажира с покупка на климатик от нас. Възползвайте се от услугата преди закупуването, доставката и монтажа на климатик, за да можете да направите най-правилният и оптимален избор за Вашите нужди.

Какво представлява професионалният оглед от техник?

Препоръчително е да се направи предварителен оглед преди покупката на климатик, за да се избере оптимален вариант, който да ви гарантира желания комфорт. Тези предварителни огледи от специалист целят запознаването на техника с особеностите на помещението и изискванията на климатичната инсталация. Обикновено огледите протичат по следния начин:

  • Избирате удобен за вас ден и час за посещение от техник;
  • Специалистът се запознава с помещението, в което ще бъде монтиран климатика;
  • Той преценя характеристиките и спецификите на обекта;
  • В случай, че имате разработен проект, техникът се запознава с него;
  • Специалистът ще ви консултира относно нуждите, предпочитанията и изискванията Ви;
  • Той ще ви предложи най-подходящото място за инсталиране на климатика;
  • Техникът ще отговори на всички въпроси, които касаят монтажа и поддръжката на климатичната ви инсталация.

След първоначалния оглед, нашите специалисти изготвят индивидуална оферта, съобразена с нуждите на клиента. Стараем се да предложим на нашите клиенти във Варна и района различни варианти за климатична техника, като за всяко едно предложение ще Ви предоставим информация за предимствата и недостатъците, с цел да ви улесним максимално при избора на климатик.

Кога е препоръчително да заявите предварителен оглед?

  • В случаите, когато искате техниката да се монтира на труднодостъпно място или когато монтажа е по-специфичен;
  • Когато не сте сигурни какъв типоразмер и каква марка климатик да изберете;
  • Искате предварително да уговорите някои детайли по монтажа или просто желаете професионален съвет.

Ние препоръчваме и дори изискваме от нашите клиенти винаги да се прави предварителен оглед, тъй като това гарантира правилния избор на климатик, а улеснява и нашата работа. Целта е да се прецизира необходимата климатична мощност за Вашето помещение, както и да изпратим екипите ни подготвени за съответния монтаж. Можете да разчитате на нашите специалисти и за абонаментната поддръжка на вашия климатик. За да ви служи вярно, вашата нова придобивка за дълги години!

Възползвайте се от услугата и заявете Вашия безплатен оглед и консултация, сега! Обадете се на телефон +359 885 605 370, за да резервирате удобен за вас час.

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!