Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Климатични системи

Монтаж на климатични системи Варна

При нас ще откриете богато разнообразие от климатици и климатични системи, подходящи за всяко промишлено или търговско помещение. Осигурете комфортна и безопасна работна среда за Вашите служители и клиенти.

Същността на климатичните системи

Климатичните или термопомпени системи са популярно решение за отопление и охлаждане в днешно време. Този вид системи работят благодарение на топлинна енергия, получена от възобновяеми енергийни източници, като езера, морета, реки, въздух, геотермална енергия, отпадъчна топлина от различни процеси и други. Това вид системи са най-изгодните и евтини решения за отопление, охлаждане, а дори и производство на топла вода на сгради. Красотата на системата се крие основно в използването на възобновяеми източници на енергия. 

 

Съществуват различни видове климатични системи, които нашите експерти могат да проектират, изградят и поддържат за Вас:

За какъв тип помещения са подходящи нашите климатични системи?

Климатичните системи са прекрасно решение за широка гама от промишлени и търговски помещения. Нашите клиенти използват този тип решение за:

 

 • Офис помещения 
 • Обществени и административни сгради
 • Кухни и заведения
 • Складови помещения
 • Медицински заведения
 • Хотели и СПА центрове
 • Търговски обекти
 • Производствени предприятия
 • Подземни гаражи

 

Ако търсите климатична система за Вашето търговско или промишлено помещение, позволете на нашите специалисти да Ви помогнат! 

Видове климатични системи

Можете да изберете от разнообразие от различни климатични системи. Видовете се определят спрямо фактори като консумация на енергия, бой външни тела, преносимост и режим на работа. 

 

В зависимост от начина, по който системата консумира енергия, климатичните системи се делят на директно изпарение и чилъри. Освен консумацията на енергия, те се разделят и по брой на външни тела. Спрямо този фактор, климатичните системи биват:

 

 • Климатична сплит система - при този вид система съществуват два модула или външно и вътрешно тяло. И двете тела при тази система са с ниска и средна мощност. Те са чудесен избор за осигуряване на необходимата климатизация в помещения с по-малки размери. 
 • Моно блокове - система, състояща се от един модул, който е инсталиран или монтиран на прозорец, на стена или колесно оборудване. Тук отново мощността е ниска, което прави системата добър избор за малки помещения. 
 • Мулти-сплит климатици - система, състояща се от няколко вътрешни тела, които са свързани към едно единствено външно тяло с помощта на медна тръба и електрическа система. Този вид системи могат да климатизират по-големи помещения с множество стаи.
 • VRF системи - най-мощната климатична система, която е с директно изпарение. Тук, няколко външни тела могат да бъдат свързани с до 64 вътрешни тела. Чудесен избор за климатизацията на цяла сграда и огромни помещения. 

Професионално изграждане на климатични системи

Нашите квалифицирани експерти предлагат цялостно изграждане на климатични системи за Вашите помещения или обекти. Всеки проект отговаря изцяло на стандартите за качество и гарантира висока ефективност, намалени разходи и дълготрайност. Ние предлагаме една от най-модерните технологии за климатични системи. Благодарение на постоянната иновация и модерен подход, ние предлагаме успешни решения и създаваме дълготрайни партньорства с нашите клиенти. 

Достъпни цени за климатични системи

Насладете се на перфектната климатична система за Вашите ресторанти, складове, търговски обекти или други помещения. При нас ще откриете достъпни цени, професионално отношение, качествени продукти и цялостно решение. Свържете се с нас и ни позволете да осигурим Вашия комфорт. 

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!