Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Сервиз на климатици за Варна и региона

Ремонт на климатик

Кога се нуждаете от сервизно обслужване на климатика?

Климатикът Ви може да се нуждае от ремонт ако:

 • Предпазителят на ел. мрежа пада редовно;
 • Чувате необичаен шум от някое от телата на климатика;
 • Вижда се теч от вътрешното тяло на климатика;
 • Щепселът или кабелът на климатика загряват;
 • Светодиодните лампи на климатика мигат по нехарактерен начин;
 • На дистанционното или дисплейя се изписват символи, различни от зададените работен режим и градус;
 • Климатикът не охлажда или не отоплява;
 • Усещате необичайна миризма идваща от климатика;
 • Климатикът отказва да заработи.


За да се диагностицира проблема се прави посещение на място от нашите техници, след което екипът ни ще Ви даде заключение за последващи дейности, които могат да се извършат, за да не се предизвика по-сериозен проблем.

Цената за ремонт зависи от естеството на повредата и може да се договори единствено след диагностика на техниката. При възможност повредата се отстранява на място или, ако е нужно, системата се демонтира и се ремонтира в нашия сервиз за климатици във Варна. В случай, че климатикът не може да се отремонтира, или ремонта възлиза на цената на нов климатик, можете да се възпозлвате от услугата за доставка и монтаж на нова климатична техника.

Ако имате опасения, че климатикът Ви не работи както трябва, незабавно се свържете с нашия сервиз, тъй като ненавременната намеса може да доведе и до по-сериозни щети.

Цена за диагностика на климатик

Цената на диагностиката е 30 лв. без ДДС, като посещението е в рамките на 60 минути. В случаите, когато диагностиката продължи повече от предвиденото време, може да се наложи доплащане, според обстоятелствата и времетраенето.
Преди да ни потърсите се уверете че:

 • Климатикът е включен в контакта;
 • Предпазните бушони на ел. таблото са изправни;
 • Зададената от вас температура на работа;
 • Дали е зададен правилен режим на работа на климатика;
 • Филтрите на вътрешното тяло на климатика не са задръстени с прах.

Гаранционна и извънгаранционна поправка на климатик от Феникс Клима

Феникс Клима предлага на своите клиенти гаранционно и извънгаранционно обслужване в своя сервиз за климатици във Варна. Можем да помогнем с всички предлагани от нас марки - Mitsubishi Electric, Fuji Electric, Daikin, Fujitsu General, Gree и Мidea. Освен това фирмата предлага абонаментна поддръжка на климатици, с чиято помощ животът на вашата инсталация ще се удължи значително.

Фирмата разполага с добре оборудван сервиз на климатици във Варна и отлични специалисти, които са на Ваше разположение при възникнали проблеми с климатичната Ви техника. Ние сме оторизиран сервизен център на всички предлагани от нас марки (Mitsubishi Еlectric, Fuji Electric, Daikin, Fujitsu General, Gree и Midea) и като такъв работим само с оригинални части от вносителите.
Всички климатици закупени и монтирани от нас имат гаранционен период, през който ние ще извършим диагностика и ремонт напълно безплатно, в случай на нужда. Обичайно за нас е гаранционните продукти да са с приоритет и се стараем ремонтните дейности да бъдат извършени в максимално кратък срок.

Добре би било преди да ни потърсите, да проверите дали филтрите на вътрешното тяло са почистени. Често проблемите с лоша функционалност са свързани именно със замърсени филтри или липса на каквато и да била профилактика на климатика през годините, в следствие на което се влошава неговата работа. Ако проблемът не е от такова естество, може да опитате да изключите климатика от захранването за около 5-10 минути и, ако след неговото стартиране, отново не заработи, винаги може да се свържете с нас и да заявите диагностика в удобен за Вас ден и час.

Свържете се с нас днес

Ако не сте сигурни дали климатикът ви наистина се нуждае от сервиз, обадете се на телефон +359 885 605 370. Нашите специалисти ще резервират час за посещение от техник, който ще оцени проблема на място и ще ви препоръча най-доброто решение спрямо вашите нужди.

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!
Boris Tomov
Всички услуги, които ни предоставиха бяха на отлично ниво, с много внимание към детайла. Отзоваха се изключително бързо и бяха коректни до финала. Техниците работят чисто и не оставят нищо след себе си. Дадох ни и доста информация и допълните насоки за ефективна употреба на климатиците. Със сигурност ще се обръщаме отново към Феникс Клима и за напред.
Svetoslav Petrov
Добре свършена работа! Работят професионално, чисто и организирано от огледа до монтажа.