Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Поддръжка и сервиз на ОВК системи във Варна и региона

Ремонт на ОВК инсталации

Профилактика и сервиз на ОВК инсталации

Фирма "Феникс Клима" предлага абонаментна поддръжка и сервиз за сградните ОВК инсталации на Вашите обекти. Ние притежаваме всички необходими сертификати за обслужване на този тип системи, като съдействаме за оформяне на необходимата пред компетентните органи документация, като например изготвяне на досиета на климатичните системи и попълване на ежегодния отчет за оператори на оборудване заредено с флуорсъдържащи газове (фреон).

Защо е необходима периодичната поддръжка на ОВК системите?

Чрез редовната профилактика на ОВК инсталацията от експертно лице, се осигурява ефективното и оптималното ѝ функциониране при по-ниски разходи за електроенергия. Освен понижаване на експлоатационните разходи, абонаментната поддръжка спомага за избягване на системни аварии и удължава живота на инсталацията, в която сте инвестирали.

Кога се налага сервизно обслужване на ОВК системата?

Сервизно обслужване на вашата ОВК инсталация може да се наложи във или извън гаранционния период на системата. В случай, че наблюдавате някакви отклонения в работата на инсталацията, Ви препоръчваме да не се опитвате да отстранявате неизправностите сами. Свържете се с нашите специалисти, които ще успеят да идентифицират и отстранят проблема навременно.

Какво включва договорът за абонаментна поддръжка и сервиз на ОВК система

  • Навременна диагностика и обслужване;
  • Периодична профилактика;
  • Бърза реакция при възникване на проблем;
  • Преференциални цени при покупката на нова техника или резервни части;
  • Приоритет преди клиентите ни без договор за поддръжка на ОВК система;
  • Лоялен и коректен партньор.

В случаите, когато ОВК системите на обекта не са изградени от нас, се налага първоначално да обследваме текущото състояние на съоръженията и системите, за да Ви бъде изготвена индивидуална оферта за абонаментна поддръжка и сервиз. Ние се ангажираме с отстраняването на диагностицираните проблеми (ако има такива) и даваме насоки за подобряване работата на системите. След подписването на абонаментен договор за поддръжка и сервиз на ОВК инсталация във Варна и района, Вие се превръщате в наш приоритет и екипите ни са на разположение да отреагират в рамките на няколко часа за диагностициране и отстраняване на възникнали проблеми. Това Ви гарантира спокойствие за функционирането на ОВК системите на обекта.

Фирма "Феникс Клима" специализира и в проектиране на ОВК, както и последващо изграждане на ОВК системи.

Свържете се с нас на телефон +359 889 806 239, за да научите повече и да получите индивидуална оферта за поддръжка на ОВК система, съобразена с Вашите нужди!

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!