Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

За Феникс Клима

Фирма "Феникс Клима" (брандът е притежание на "Феникс НК" ООД) има дългогодишен опит в областта на отоплителните, вентилационни и климатични системи, предназначени за къщи, апартаменти, офиси, производствени и обществено-обслужващи сгради. В лицето на компетентен инженерен и технически екип осъществява предмета на дейност на фирмата:

"Феникс Клима" разполага с всички необходими технически средства и сертификати за осъществяване на дейността на фирмата. Нашата цел е да Ви предложим и реализираме качествени и енергоефективни решения, като използваме предимствата на новите технологии и комбинирането на различни енергоизточници – електричество, природен газ, възобновяеми източници, твърдо гориво и др. 

Важно е да отблежим, че ние не сме просто търговци, чиято цел е да ви продаде скъпоструваща техника. Ние предлагаме квалифицирани решения, които да отговарят на изискванията дори и на най-взискателните клиенти, като намерим оптималния вариант между цена и качество.

Наш основен стремеж е клиентите ни да са винаги доволни и всичко изградено или монтирано от нас да работи безупречно. Това е и основната причина да се задържим и развиваме толкова години на пазара, без реклама, без сайт и без гръмки лозунги. Това е първият ни фирмен сайт и за нас е огромно удоволствие да ви представим нашия обновен бранд и визия.

ПАРТНЬОРИ/ДОСТАВЧИЦИ

КЛИМАКОМ ЕООД – Официален представител на климатична техника Mitsubishi Electric за България

БУЛКЛИМА ЕООД - Официален представител на климатична техника FUJITSU GENERAL Ltd. - Japan

ТЕМПЕКС ЕООД - Официален представител за България на марките MIDEA, FUJI Electric и др.

ММС Инк ЕООД - Официален представител на DAIKIN за България

Ес Ай Джи Еър Хендлинг-България ЕООД - Официален представител на климатична техника GREE за България и доставчик на продукти в областта на вентилацията

Чил Комерс ООД - Търговски и сервизен партньор на LG  air conditioner-Korea

Интерметал ООД – Вносител на отоплителна техника и компоненти за отоплителни и соларни системи

БГ Терм ООД – Вносител на отоплителна техника и компоненти за отоплителни и соларни системи

ТАНГРА – АВ ООД - Производител и вносител на вентилационна, климатична техника и елементи за вентилационни системи

ДАМВЕНТ ООД - Производител на климатични камери

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!