Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Отоплителни Системи

Отоплителни Системи Варна

Качествени отоплителни системи във Варна 

При нас ще откриете различни, висококачествени и достъпни отоплителни системи, които ще осигурят комфорт и топлина във всяко търговско, промишлено или индустриално помещение. Топлинният комфорт е сред най-важните фактори за приятна работна среда, мотивация и продуктивност през студените зимни месеци. Добре подбраната и инсталирана отоплителна система ще гарантира всичко това и повече. 

Ние предлагаме съвременни решения в отоплението и предлагаме модерни, иновативни системи, които да отговарят на Вашите изисквания. Нашите специалисти са на разположение да помогнат през всяка фаза от проекта - от подбор на правилна отоплителна система за Вашия обект, до доставяне, монтаж и поддръжка. 

Различни видове отоплителни системи

В зависимост от източниците на топлина, желанието на клиента и посочения бюджет, съществуват различни видове отоплителни системи. Ние можем да Ви запознаем подробно с отоплителните системи, които предлагаме и да Ви помогнем да направите правилния избор за Вас спрямо Вашите нужди. Ние ще вземем предвид неща като размера на отоплявания обект, броя стаи, размера на инвестицията, която сте готови да направите както и последващите месечни разходи и други фактори. 

Нашите отоплителни системи на ток са сигурен начин да си осигурите желаната температура през целия зимен сезон.

Ние ще помогнем с проектирането, изграждането и поддръжката на перфектната отоплителна система за Вашите обекти. 

За кого са подходящи нашите отоплителни системи?

Отоплителните системи на “Феникс Клима” са чудесен избор за:

  • Хотели и СПА центрове
  • Складове
  • Подземни гаражи
  • Търговски обекти
  • Производствени предприятия и фабрики
  • Медицински заведения
  • Ресторанти и заведения
  • Административни сгради
  • И други индустриални и търговски обекти.

Достъпни цени на отоплителни системи

Можете да разчитате на нас за достъпни, качествени отоплителни системи на ниски цени. Ние не правим компромис с качеството но поставяме на първо място достъпността на нашите предложения. Именно заради това нашите цени са сред най-ниските на пазара за отоплителни системи. При нас ще откриете модерни и актуални предложения, които ще осигурят желаната от Вас температура и правилна климатизация, независимо от това колко са големи Вашите помещения. 

Свържете се с нас и ни позволете да превърнем Вашия комфорт в реалност.

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!
Boris Tomov
Всички услуги, които ни предоставиха бяха на отлично ниво, с много внимание към детайла. Отзоваха се изключително бързо и бяха коректни до финала. Техниците работят чисто и не оставят нищо след себе си. Дадох ни и доста информация и допълните насоки за ефективна употреба на климатиците. Със сигурност ще се обръщаме отново към Феникс Клима и за напред.
Svetoslav Petrov
Добре свършена работа! Работят професионално, чисто и организирано от огледа до монтажа.