Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Абонаментна поддръжка на климатици във Варна и региона

Абонамент за поддръжка на домашен климатик

Абонаментна поддръжка на климатици от Феникс Клима

Фирма "Феникс Клима" предлага абонаментна поддръжка на климатични системи за своите клиенти във Варна и региона. Тази услуга осигурява по-качествена и безпроблемна работа на климатичните системи във вашия офис или магазин, а защо не и у дома.

Какво представлява абонаментната поддръжка на климатици

При сключване на договор за абонаментна поддръжка на климатици, ние извършваме:

Препоръчително е този регулярен оглед на климатика, както и неговото периодично почистване да се извършват поне веднъж в годината. Екипите ни са на разположение да отреагират в рамките на няколко часа за диагностициране и отстраняване на възникнали проблеми по вашия климатик. Това гарантира спокойствие за функционирането на климатичните системи на обекта.

Какви са ползите за Вас и Вашия климатик?

Регулярният оглед и почистване на климатичната инсталация са важни както за максималната енергийна ефективност и енергоспестяване на климатика, така и за хората живеещи и работещи в дадено помещение. Чрез поддръжката се премахват не само прахта и мръсотиите, но и голяма част от вредните бактерии и микроорганизми, които се натрупват с времето около топлообменниците.

Договорът за абонаментна поддръжка на климатици Ви осигурява:

  • Навременна диагностика и обслужване;
  • Чисти и дезинфекцирани механични части и топлообменници;
  • Бърза реакция при възникване на проблем;
  • Преференциални цени при покупката на нова техника или резервни части;
  • Приоритет преди клиентите ни без договор за поддръжка;
  • Оптимални параметри на работа на климатика;
  • Удължаване живота на климатичната инсталация.

"Феникс Клима" притежава всички необходими сертификати за обслужване, сервиз и абонаментна поддръжка на климатици. Тази услуга предоставя на клиента навременна диагностика, профилактика и обслужване и същевременно осигурява предимство преди всички останали ремонти без договор за абонаментна поддръжка. Освен, че Вие ще бъдете с приоритет, при нужда получавате и преференциални цени при закупуването на резервни части или доставката и монтажа на нов климатик.

Каква е цената за абонаментната поддръжка на климатична система

Цената варира и се оформя индивидуално, спрямо броя климатици изискващи редовно обслужване, техния тип, (колонен, стенен, подов и т.н.) както и спрямо особеностите на помещенията (големина, вид, дейност извършвана в тях). При интерес, можете да се свържете с нас, за да уговорим удобен ден и час за посещение от техник. Той ще огледа помещенията и климатиците, и ще изготви оптималната за Вас оферта за абонаментна поддръжка на климатичната инсталация.

Свържете се с нас на телефон +359 885 605 370, за да получите индивидуална оферта съобразена с Вашите нужди за абонаментна поддръжка на климатици във Варна и региона!

Отзиви от клиенти

Лилия Х.
Препоръчвам Феникс Клима с 2 ръце. Определено знаят какво правят и държат клиента да остане доволен. При нас нещата се случиха от днес за утре. Доста добре организирани са. Изпипаха нещата детайлно. Нещо, което на мен ми направи силно впечатление е, че шефът лично дойде да провери как е извъшен монтажът и да се увери, че всичко е перфектно.
dilece
Много съм доволна от свършената работа! Момчетата работят чисто, ефективно, бързо и резултата е прекрасен!
Недялко Тодоров
Отлично обслужване! 6+
DJ Pepi Petrov
Изключителни професионалисти и много компетентни в продажбата на климатици. Не съжалявам че се доверих относно избора и закупуването на точния климатик.Препоръчвам с две ръце!!! 6+
Георги Димитров
Момчета, много съм доволен от вас! Освен добри цени и добър продукт и работата ви беше безупречна!!! Със сигурност ще заложа на вашата фирма и в бъдещите си обекти! Желая ви успех.
Деница Харчева
Фирмата е топ ниво- бързи,смели,сръчни! Успех!
Георги Усачев
Страхотни професионалисти!!! Въпреки при трудностите на монтажа се справиха отлично и съм много доволен!!! Браво момчета!!!
Boris Tomov
Всички услуги, които ни предоставиха бяха на отлично ниво, с много внимание към детайла. Отзоваха се изключително бързо и бяха коректни до финала. Техниците работят чисто и не оставят нищо след себе си. Дадох ни и доста информация и допълните насоки за ефективна употреба на климатиците. Със сигурност ще се обръщаме отново към Феникс Клима и за напред.
Svetoslav Petrov
Добре свършена работа! Работят професионално, чисто и организирано от огледа до монтажа.