Адрес:
ул. "Топра Хисар" № 14
Работно време:
Понеделник - Петък 900 - 1800 ч.
Телефон:
+359 885 605 370

Абонаментна поддръжка на климатици във Варна и региона

Абонамент за поддръжка на домашен климатик

Абонаментна поддръжка на климатици от Феникс Клима

Фирма "Феникс Клима" предлага абонаментна поддръжка на климатични системи за своите клиенти във Варна и региона. Тази услуга осигурява по-качествена и безпроблемна работа на климатичните системи във вашия офис или магазин, а защо не и у дома.

Какво представлява абонаментната поддръжка на климатици

При сключване на договор за абонаментна поддръжка на климатици, ние извършваме:

Препоръчително е този регулярен оглед на климатика, както и неговото периодично почистване да се извършват поне веднъж в годината. Екипите ни са на разположение да отреагират в рамките на няколко часа за диагностициране и отстраняване на възникнали проблеми по вашия климатик. Това гарантира спокойствие за функционирането на климатичните системи на обекта.

Какви са ползите за Вас и Вашия климатик?

Регулярният оглед и почистване на климатичната инсталация са важни както за максималната енергийна ефективност и енергоспестяване на климатика, така и за хората живеещи и работещи в дадено помещение. Чрез поддръжката се премахват не само прахта и мръсотиите, но и голяма част от вредните бактерии и микроорганизми, които се натрупват с времето около топлообменниците.

Договорът за абонаментна поддръжка на климатици Ви осигурява:

  • Навременна диагностика и обслужване;
  • Чисти и дезинфекцирани механични части и топлообменници;
  • Бърза реакция при възникване на проблем;
  • Преференциални цени при покупката на нова техника или резервни части;
  • Приоритет преди клиентите ни без договор за поддръжка;
  • Оптимални параметри на работа на климатика;
  • Удължаване живота на климатичната инсталация.

"Феникс Клима" притежава всички необходими сертификати за обслужване, сервиз и абонаментна поддръжка на климатици. Тази услуга предоставя на клиента навременна диагностика, профилактика и обслужване и същевременно осигурява предимство преди всички останали ремонти без договор за абонаментна поддръжка. Освен, че Вие ще бъдете с приоритет, при нужда получавате и преференциални цени при закупуването на резервни части или доставката и монтажа на нов климатик.

Каква е цената за абонаментната поддръжка на климатична система

Цената варира и се оформя индивидуално, спрямо броя климатици изискващи редовно обслужване, техния тип, (колонен, стенен, подов и т.н.) както и спрямо особеностите на помещенията (големина, вид, дейност извършвана в тях). При интерес, можете да се свържете с нас, за да уговорим удобен ден и час за посещение от техник. Той ще огледа помещенията и климатиците, и ще изготви оптималната за Вас оферта за абонаментна поддръжка на климатичната инсталация.

Свържете се с нас на телефон +359 885 605 370, за да получите индивидуална оферта съобразена с Вашите нужди за абонаментна поддръжка на климатици във Варна и региона!